Ook meer uit uw website halen? sales@clicklead.nl of bel met 0528 269594

Zien wie uw website bezoekt? Gratis proberen

Over clicklead

Clicklead op iPhoneWanneer u een website hebt is het wel fijn om te weten hoeveel bezoekers er op uw site komen, en waarnaar ze zoeken. Om hierop antwoord te geven hebben wij clicklead ontwikkeld. Met deze handige applicatie kunt u precies zien hoeveel bezoekers er op uw site komen, waar de bezoekers wegkomen, waar ze naar opzoek zijn én welke bedrijven dit zijn.

Wat leveren mij deze gegevens op?

Het is natuurlijk fijn om te weten dat u 1000 bezoekers per week op uw site hebt, maar wat heeft er nou aan? Stel u voor, 1000 bezoekers per week. En hiervan onderneemt 10% actie, dan wilt u natuurlijk zorgen dat nog meer mensen actie gaan ondernemen. Door onze uitgebreide database herkennen wij tot 80% van de zakelijke bezoekers. U kunt dus zelf actie ondernemen om bezoekers om te zetten naar klanten!

Probeer het gratis uit!

U heeft bij clicklead de mogelijkheid om te kiezen tussen een gratis, een pro en een expert pakket. Een basis pakket houdt in dat u clicklead één maand gratis mag proberen, dan kunt u kijken of u de applicatie handig vindt.

Wanneer u ervoor kiest om de applicatie niet langer te gebruiken hoeft u niets te doen, na één maand stopt de toegang tot uw account.

Vindt u de applicatie wel handig en wilt u hem graag verder gebruiken, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons pro pakket, dit houdt in dat u al vanaf 30 euro per maand  van onze applicatie gebruik mag maken! Voor meer informatie over de verschillende pakketten kijkt u onder pakketten.

Websites die gebruik maken van clicklead

Meer dan 100+ websites maken al gebruik van clicklead.

Probeer voor 30 dagen de GRATIS demo uit! Gratis demo