Ook meer uit uw website halen? sales@clicklead.nl of bel met 0528 269594

Zien wie uw website bezoekt? Gratis proberen

Met IP Marketing meer omzet uit je website


Met IP marketing 20 tot 30% meer omzet uit je website

Met IP marketing haal je 20% meer omzet uit je website, de sales afdeling heeft al een voorsprong omdat ze weten welke klanten in hen geintresseerd zijn. Met een goede strategie kan het bedrijf benaderd worden en kan als snel een afspraak worden gemaakt om om tafel te gaa. de ervaringen zijn dat met IP Marketing de omzet van 3% vanuit de website kan groeien naar soms wel 20%.

Wat doet IP marketing voor jou?

Je verkoopt online producten of diensten. Je wilt weten wie je website bezoekt en waarom. Met het IP marketing softwarepakket Clicklead kun je op elk moment zien hoeveel en welke bedrijven op je site zijn en waar ze naar zoeken. Daardoor kun je prospects gericht benaderen met een passend aanbod. Zo genereer je meer verkeer en meer omzet op je website!

Met IP Marketing meer traffic op je website!

Je hebt een mooie website, maar dit is geen garantie voor veel bezoek. Clicklead laat zien hoe bedrijven op je site terechtkomen en wat ze daar bekijken. Kijkers willen snel navigeren. Kopers speuren naar aanbiedingen en willen een efficiënt bestelproces. Clicklead geeft inzicht in het zoekgedrag en biedt de mogelijkheid direct contact op te nemen met prospects en klanten. Gevolg: meer verkeer en meer omzet op je website!

Wel kijken maar niet kopen?

Je slaagt erin veel bezoekers naar je website te trekken. Maar hoe voorkom je dat klanten afhaken of naar de site van de concurrent surfen? Met Clicklead kun je gemakkelijk zien waar je kansen liggen. Het toont aan welke bezoekers weglopers zijn en waar ze de site verlaten. Het biedt aanknopingspunten om de opmaak of boodschap van de site te verbeteren. Zodat klanten gaan bestellen of contact met je zoeken. Het zorgt voor nieuwe klanten en stimuleert herhaalaankopen. Zo haal je meer omzet uit je website!

Geef je sales een boost met IP marketing

Je verkoopt goed en hebt een aantal vaste klanten. Maar je wilt meer. Uit het zoek- en koopgedrag van bezoekers kun je afleiden waar sales-, upsell- en cross-sellkansen zitten. Het laat zien welke klanten loyaal zijn en je volle aandacht verdienen, maar ook waar je groei zit. Met IP marketing komen je marketingacties bij de juiste doelgroep uit zodat klanten meer en vaker kopen.

Wil je ook meer omzet door je website?

Neem direct contact met ons op en probeer de IP marketingapplicatie Clicklead gratis 30 dagen uit!

Websites die gebruik maken van clicklead

Meer dan 100+ websites maken al gebruik van clicklead.

Probeer voor 30 dagen de GRATIS demo uit! Gratis demo