Ook meer uit uw website halen? sales@clicklead.nl of bel met 0528 269594

Zien wie uw website bezoekt? Gratis proberen

Hoe ga je aan het werk met clicklead?

Clicklead heeft nog veel meer voordelen, op deze pagina zie je een overzicht wat clicklead zoal te bieden heeft. 

Bedrijven herkennen op je website

Clicklead ziet welk bedrijf je website bezoekt met adres gegevens en KvK nummer. Je ziet dus direct wie je website bezoekt en deze gegevens krijg je middels een pdf rapport in je  e-mail. Je kunt er voor kiezen dit rapport dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen. Ook kun je elk moment van de dag in clicklead kijken, daar kun je live time mee kijken wie je website bezoekt en waarin men geïnteresseerd is.   

Bedrijven die interesse in jou hebben

Clicklead laat jou ook zien welke bedrijven interesse in jou hebben en specifiek ook op welke onderdelen. Per website bezoeker kun je zien welke pagina’s bezocht worden en waar men naar op zoek is. Ook is te zien hoe het bedrijf is binnengekomen, o.a. een zoek vraag in google.

Website bezoeker wordt klant

Clicklead werkt er aan mee dat jou website bezoeker jou klant gaat worden omdat je weet waarin de klant geïnteresseerd is en is dat in jou als bedrijf en jou product, dan kun je voor opvolging zorgen.

Opvolgen en in contact komen met de klant kan op verschillende wijze plaatsvinden, dat door direct met dat bedrijf contact op te nemen, maar het kan ook door je eerst de verdiepen in dat bedrijf.

Allemaal vragen waarop je eerst ene analyse moet gaan doen vooraf je het bedrijf gaat benaderen en dan de vraag hoe ga je benaderen. Daarvoor heb je meerdere mogelijkheden om in contact te komen met het bedrijf of desbetreffende persoon die verantwoordelijk is voor het product wat jou bedrijf kan leveren.

Gratis consult

Als je een abonnement neemt op clicklead, dan krijg je gratis een telefonisch consult. Onze specialisten kijken met je mee naar de resultaten van je website bezoek en helpen jou om van ene bezoeker een klant maken. 

Websites die gebruik maken van clicklead

Meer dan 100+ websites maken al gebruik van clicklead.

Probeer voor 30 dagen de GRATIS demo uit! Gratis demo